Onze gemeente - NGK Kerk Corona

Nederlands Gereformeerde Kerk Sleeuwijk
Update: 6 - 6 - 2021
Ga naar de inhoud

Onze gemeenteOnze gemeente.

De Nederlands Gereformeerde Kerk  Sleeuwijk behoort tot het kerkverband der Nederlands Gereformeerde Kerken. Als afkorting hiervoor wordt meestal NGK gebruikt.
Wij zijn een kleine streekgemeente. Onze leden komen uit Almkerk, Nieuwendijk, Dussen, Sleeuwijk, Werkendam, Veen en ook uit Gorinchem en Arkel.
De vroegere naam Nederlands Gereformeerde Kerk  “Almkerk-Werkendam” was eigenlijk heel verwarrend. Deze naam was historisch zo gegroeid. Maar wij hebben voor de duidelijkheid nu gekozen hebben voor Nederlands Gereformeerde Kerk Sleeuwijk.
Voor onze leden, maar ook voor onze gasten, willen wij een veilige basis zijn in deze drukke tijd. De laatste jaren zijn wij nogal wat kleiner geworden. Niettemin vinden wij elkaar in het gezamenlijk beleven van ons geloof in onze Here Jezus. Hij is voor ons Degene die de weg naar onze God en Vader opnieuw geopend heeft.

Iedere week houden wij onze kerkdiensten in ons gebouw aan de Transvaal 65 in Sleeuwijk.
(Na de kerkdienst drinken we samen een kopje koffie. Eens in de maand doen we dat wat uitgebreider, maar in ieder geval is er elke zondag een moment om elkaars belevenissen van de week die voorbij is te delen en vooruit te zien naar wat de volgende week komt.) Tussen haakjes, ja, want in deze coronatijd doen we dat even niet.

Over onze contactavonden leest u verder in deze website.


Zie ook <Visie>


Ichthuskapel - Transvaal 65 - Sleeuwijk
Terug naar de inhoud